Toogramen (gebogen ramen)

  • toograam-02
  • toograam-03
  • toograam-04
  • toograam-08

Voor de klassieke ‘look’


Een bijzondere productgroep van Alcast zijn de aluminium toogramen. Een toograam is een raam, dat aan de bovenkant gebogen loopt. Het wordt dus ook wel een gebogen raam genoemd. Toogramen geven een pand een lichtklassieke uitstraling.

Door hun aluminiumconstructie kunnen de toogramen of gebogen ramen van Alcast overal geplaatst worden, in alle gewenste afmetingen.

Een profiel voor elke wens


De aluminium toogramen of gebogen ramen van Alcast hebben een profielsysteem voor iedere stijl. Van woonhuis tot bedrijfspand, van boerderij tot utiliteitsbouw. Zo is het strakke en functionele vlakprofiel, zeer geschikt voor uw bedrijfspand. De modernere architectuur maakt graag gebruik van het vlakprofiel en het blokprofiel. Voor de klassieke sfeer, bij een oude boerderij of herenhuis, kiest u het groefprofiel. U begrijpt het: voor iedere sfeer heeft Alcast het juiste profiel.

Toogramen van Alcast


Gebogen ramen van aluminium profielen leveren we aan nieuwbouwprojecten, maar vooral bij renovatieprojecten vinden ze gretig aftrek. Door onze speciale profielen en grote kleurkeuze sluiten we altijd goed aan bij de bestaande stijl.


Opties

Wist u dat onze aluminium ramen in ruim 400 verschillende kleuren geleverd kunnen worden? Kijk op onze pagina met opties met onder meer een overzicht van onze kleuren en nog veel meer!

naar de opties

Deel deze pagina via: