Serres en overkappingen

Uw tuin in huis


De aluminium serres van Alcast brengen extra wooncomfort. Heerlijk ontbijten bij een ochtendzon. Genieten als de nacht valt in uw tuin. Van dichtbij de overgang van lente in zomer meemaken. En dat allemaal vanuit de comfort van uw huis.

Alcast denkt graag mee over een serre als uitbouw of als onderdeel van nieuwbouwplannen. Onze aluminium serres en overkappingen leveren we in alle denkbare maten. En wist u dat u kunt kiezen uit meer dan 400 kleuren?

  • serre-01
  • serre-02
  • serre-03
  • serre-06
  • serre-05

Opties

Wist u dat onze aluminium profielen in ruim 400 verschillende kleuren geleverd kunnen worden? Kijk op onze pagina met opties met onder meer een overzicht van onze kleuren en nog veel meer!

naar de opties

Een profiel voor elke wens


De aluminium serre en overkappingen van Alcast hebben een profielsysteem voor iedere stijl. Van woonhuis tot bedrijfspand, van boerderij tot utiliteitsbouw. Zo is het strakke en functionele vlakprofiel, zeer geschikt voor uw bedrijfspand. De modernere architectuur maakt graag gebruik van het vlakprofiel en het blokprofiel. Voor de klassieke sfeer, bij een oude boerderij of herenhuis, kiest u het groefprofiel. U begrijpt het: voor iedere sfeer heeft Alcast het juiste profiel.

Deel deze pagina via: