Ramen en kozijnen

  • ramen-04
  • ramen-03
  • ramen-02
  • ramen-01

Aluminium, uw eerste keus


Ramen zijn al lang niet meer allemaal van hardhout. Aluminium is het ‘nieuwe hardhout’ maar dan zonder de nadelen ervan. Aluminium roest of rot niet. Aluminium hoeft niet beschermd te worden tegen zon, wind of water. Aluminium barst of scheurt niet. Het gaat een leven lang mee.

Ramen zijn het venster op de wereld. De aluminium ramen van Alcast geven dat venster elke vorm die men wenst: vierkant, rond, driehoekig, rechthoekig of trapeziumvormig… alles is mogelijk. En wist u dat aluminium ramen van Alcast in ruim 400 kleuren geleverd kunnen worden? En dat alle ramen ook in duo-kleuren besteld kunnen worden?

Een profiel voor elke wens


De aluminium ramen van Alcast hebben een profielsysteem voor iedere stijl. Van woonhuis tot bedrijfspand, van boerderij tot utiliteitsbouw. Zo is het strakke en functionele vlakprofiel, zeer geschikt voor ieder bedrijfspand. De modernere architectuur maakt graag gebruik van het vlakprofiel en het blokprofiel. Voor de klassieke sfeer, bij een oude boerderij of herenhuis, kiest u het groefprofiel. U begrijpt het: voor iedere sfeer heeft Alcast het juiste profiel.

Mogelijkheden zijn eindeloos


Aluminium ramen van Alcast worden gemaakt met diverse bedieningssystemen zoals de ‘draai-kip’ (eerst draaien, dan kippen) of de ‘kip-draai’ (eerst kippen, dan draaien). Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van rolluiken, handgrepen of zonweringen.

Alcast biedt tevens een brede keuze aan beslag. U kunt alle mogelijke typen Europees beslag in laten bouwen. Uiteraard beantwoorden deze aan Euronut-normen. Ook speciaal beslag (champignonsluitingen en krukken met sleutel) is mogelijk.


Opties

Wist u dat onze aluminium ramen in ruim 400 verschillende kleuren geleverd kunnen worden? Kijk op onze pagina met opties met onder meer een overzicht van onze kleuren en nog veel meer!

naar de extra’s

Een recent project van Alcast

Deel deze pagina via: